E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
19 Feb 2014 01:15

Følgende bøn cirkulerer for tiden i USA og mange andre lande:
BØNNEN
Da præsten Joe Wright blev bedt om at åbne den nye samling i senatet i Kansas, forventede alle de sædvanlige almindeligheder, men dette er, hvad de fik at høre:

"Himmelske Fader, vi kommer frem for dig i dag for at bede dig om tilgivelse og for at søge dine retningslinjer og din ledelse. Vi ved, at dit ord siger "Ve dem, som kalder ondt for godt", men det er, præcis hvad vi har gjort. Vi har mistet vores åndelige ligevægt og vendt op og ned på vore værdier.

Vi bekender, at:
Vi har spottet dit ords absolutte sandhed og kaldt det pluralisme;
Vi har dyrket andre guder og kaldt det multikultur;
Vi har godkendt perversion og kaldt det alternativ livsstil;
Vi har udbyttet de fattige og kaldt det lotteri;
Vi har belønnet dovenskab og kaldt det velfærd;
Vi har dræbt vore ufødte og kaldt det valg;
Vi har skudt abortlæger og kaldt det berettiget;
Vi har forsømt at opdrage vore børn og kaldt det at opbygge selvværd;
Vi har misbrugt magt og kaldt det politik;
Vi har begæret vor næstes ejendom og kaldt det ambition;
Vi har forurenet luften med blasfemi og pornografi og kaldt det ytringsfrihed; 
Vi har latterliggjort vore forfædres hævdvundne værdier og kaldt det oplysning.
Ransag os, oh, Gud, og kend vore hjertet i dag; rens os for al synd og sæt os fri. Led og velsign disse mænd og kvinder, som er blevet sendt for at føre os ind i centrum af din vilje. Vi beder åbenhjertigt om det i din Søns, den levende Frelsers, Jesu Kristi navn. Amen."

Reaktionen kom øjeblikkelig. Et antal lovgivere udvandrede i protest under bønnen. I løbet af kun seks uger registrerede Central Christian Church, hvor Rev. Wright er præst, flere end 5000 opkald, og kun 47 af disse opkald var negative. Kirken modtager nu bestillinger af kopier af denne bøn fra Indien, Afrika og Korea.
Kommentatoren Paul Harvey udsendte denne bøn i programmet "Resten af historien" i radioen og modtog en større respons på dette program end på noget andet, han før har sendt.
Med Herrens hjælp, må denne bøn nå hele vores nation og uforbeholdent være vores længsel, så vi igen kan kaldes "én nation under Gud".
Hvis det er muligt, send da venligst denne bøn videre til dine venner.
"Hvis ikke du står for noget, vil du falde for alt."

"dagens by 25-maj-25", en ny by at bede for hver dag. I dag har vi valgt:
Kolding

Koldings våben.pngKolding er en fjordby og købstad i Sydjylland og er med sine 58.021 indbyggere Danmarks 7. største by. Kolding er i dag hovedby i Kolding Kommune og hører under Region Syddanmark.

Byen er sandsynligvis opstået i sidste halvdel af 1100-tallet. I middelalderen blev byen ramt af flere krige og pest, hvilket bevirkede en tilbagegang i indbyggertal og handel, men siden slutningen af 1800-tallet har byen gennemgående haft fremgang og er i dag en driftig handels- og erhvervsby i Trekantområdet.

Pga. byens centrale placering i Danmark har handel og eksport gennem tiderne været betydende for byens udvikling og Kolding Å var i mange år toldgrænsen mellem Kongeriget og hertugdømmerne sydpå. Denne handel er først foregået via landevej og skib, og senere også via jernbanen.

Nord for Kolding Å ligger Slotsbanken med byens vartegn, kongeslottet Koldinghus, der blev bygget som kongerigets beskyttelse af den sydlige grænse. De kongeliges ophold på slottet, har været betydende for byen, da det kastede glans over byen og gav arbejde til indbyggerne. De mest betydende kongelige var nok Christian 3. og hans hustru Dronning Dorothea i 1500-talletChristian 4. i starten af 1600-tallet og Frederik 4. i starten af 1700-tallet.

Kolding ses første gang på skrift første gang i Kong Valdemars Jordebog fra 1231 og her benyttes navnet Kaldyng. Et segl på et brev fra bystyret i slutningen af 1200-tallet, har indskriften "SIGILLUM SANCTI KANVTI DE KALDING" og et andet segl fra 1421; "S'CIWITATIS IN KAALDYNG", men i begyndelsen af 1300-tallet vinder stavemåden Kolding/Colding dog frem og Kolding bliver senere den mest brugte.

Der har været fremført forskellige forklaringer på ordets betydning og stednavneforskerne mener i dag, at Kolding betyder “den kolde å".Navnet Kolding er afledt afadjektivet kald, kold, tilføjet endelsen ung med betydningen ‘det kolde vand eller den kolde å', som må hentyde til åen eller fjorden.

Hvis du har hjerte for at bede sammen med os for denne by, står vi flere sammen!
Selve bønnehandlingen er hadet og frygtet af ondskabens magter, og derfor vil du ofte opleve alle mulige slags hindringer, når du vil bede. Depression, tvivl, frustrationer og så videre. Bag mange af disse hindringer vil du næsten kunne fornemme en svag stank af helvedes svovlholdige røg.
frit efter Steve Brown