E-mail: admin@tro.dk

Dato for offentliggørelse
02 Apr 2014 01:55

Et af de tegn, som alle venter på er, at Salomons tempel skal genopføres. Men i dag står Klippemoskéen på stedet, og muslimerne er nok næppe begejstrede ved tanken om at skulle fjerne denne.

I midlertid har  The Temple Institute  i Jerusalem fundet ud af, at Klippemoskéen er bygget på den del af området, som blev kaldt for 'Hedningernes Forgård', og ikke hvor selve templet stod. Der arbejdes diplomatisk på, at kan genopføre templet VED SIDEN AF Klippemoskéen i Jerusalem.

Er der så bibelsk belæg for, at det faktisk kommer til at være sådan? Jo, det mener jeg faktisk der er.

Åbenbaringen 11 v.2 :
" men lad templets ydre gård være, og mål ikke den, for den er overladt til hedningerne, og de skal nedtrampe den hellige by i toogfyrre måneder. " (Læs selv konteksten).

Hedningerne er ikke-jødiske folkeslag. Så hedningerne er givet forgårdens område. Så Bibelen giver grundlag for, at BÅDE Templet OG Klippemoskéen vil kunne være på stedet.

Hvornår vil det så ske? EFTER bortrykkelsen, som ifølge den profetiske kronologi allerede er hændt i kapitel 6 i Åbenbaringen. Så de kristne, som ønsker at se genopførelsen af Templet, må vælge om de vil med i bortrykkelsen, eller forlade Gud og blive efterladt.

The Temple Institute har i senere år, arbejdet på at uddannet præster i at kan gennemføre de rituelle ofringer, ligeså de øvrige opgaver der er forbundet med Templet.

Alle stenene der skal bruges til genopbygningen, såvel som udsmykning og inventar er allerede lavet. Alt fra guldkander og -skåle, søjler smykket med guld osv.  Læs evt. her  (engelsk).

Her er en  artikel  hvor den israelske minister Uri Ariel den 5. juli 2013 proklamere det tredje tempels genopførsel.

De 42 måneder, er også tilsvarende den tid, som Antikrist gives i Åbenbaringen 13 v.5.

"dagens by 25-maj-25", en ny by at bede for hver dag. I dag har vi valgt:
Kolding

Koldings våben.pngKolding er en fjordby og købstad i Sydjylland og er med sine 58.021 indbyggere Danmarks 7. største by. Kolding er i dag hovedby i Kolding Kommune og hører under Region Syddanmark.

Byen er sandsynligvis opstået i sidste halvdel af 1100-tallet. I middelalderen blev byen ramt af flere krige og pest, hvilket bevirkede en tilbagegang i indbyggertal og handel, men siden slutningen af 1800-tallet har byen gennemgående haft fremgang og er i dag en driftig handels- og erhvervsby i Trekantområdet.

Pga. byens centrale placering i Danmark har handel og eksport gennem tiderne været betydende for byens udvikling og Kolding Å var i mange år toldgrænsen mellem Kongeriget og hertugdømmerne sydpå. Denne handel er først foregået via landevej og skib, og senere også via jernbanen.

Nord for Kolding Å ligger Slotsbanken med byens vartegn, kongeslottet Koldinghus, der blev bygget som kongerigets beskyttelse af den sydlige grænse. De kongeliges ophold på slottet, har været betydende for byen, da det kastede glans over byen og gav arbejde til indbyggerne. De mest betydende kongelige var nok Christian 3. og hans hustru Dronning Dorothea i 1500-talletChristian 4. i starten af 1600-tallet og Frederik 4. i starten af 1700-tallet.

Kolding ses første gang på skrift første gang i Kong Valdemars Jordebog fra 1231 og her benyttes navnet Kaldyng. Et segl på et brev fra bystyret i slutningen af 1200-tallet, har indskriften "SIGILLUM SANCTI KANVTI DE KALDING" og et andet segl fra 1421; "S'CIWITATIS IN KAALDYNG", men i begyndelsen af 1300-tallet vinder stavemåden Kolding/Colding dog frem og Kolding bliver senere den mest brugte.

Der har været fremført forskellige forklaringer på ordets betydning og stednavneforskerne mener i dag, at Kolding betyder “den kolde å".Navnet Kolding er afledt afadjektivet kald, kold, tilføjet endelsen ung med betydningen ‘det kolde vand eller den kolde å', som må hentyde til åen eller fjorden.

Hvis du har hjerte for at bede sammen med os for denne by, står vi flere sammen!
Mens vi beder, bliver vores liv rettet ind efter Guds planer.
frit efter E. Stanley Jones