E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
13 Jul 2014 23:58
Emner
Mellemøsten

Forvent ikke, at PLO-leder Abbas skal underskrive noget.

Fra News that matters.
19. februar 2014. 

Premierminister Ehud Olmert mødtes 36 gange med PA Præsident Mahmoud Abbas og kunne ikke nå til enighed med ham. 

Det er Shlomo Avineri's ord. Han er forfatter og professor i statskundskab ved det Hebraiske Universitet i Jerusalem, og har også haft tjeneste som Generaldirektør for Israels Udenrigsministerium. 

Olmert var parat til at gå videre end nogen anden Israelsk leder for at opfylde Palæstinensernes krav, men da Olmert foreslog, at Abbas skulle underskrive et dokument, der indeholdt de Israelske indrømmelser, afslog han det. 

Det er præcis det samme som det, der skete i 1995 i samtalerne med Abbas ved Yossi Beilin. Der blev aldrig nogen Beilin/Abbas-aftale. Der var kun et papir, der udstak de Israelske indrømmelser. 

Abbas vil snakke så længe forhandlingerne er designet til at føre Israel til at gøre flere og flere indrømmelser. Så vil han få forhandlingerne til at gå i stå, så de kan blive genstartet i fremtiden "der, hvor de slap", med alle de tidligere Israelske indrømmelser inkluderet, og ingen indrømmelser fremsat fra den Palæstinensiske side. 

Source: The Ha'aretz 

Kommentar: 
Hvis den nuværende konflikt handlede om land, ville der have været fred for længe siden. I 1991 tilbød Israel at give PLO 96 procent af Judæa og Samaria og endda kontrol over Østjerusalem. PLO-leder Yasser Arafat valgte at fortsætte med Jihad i et forsøg på at ødelægge staten Israel. Mere end 1.000 Jøder blev brutalt myrdet under den Anden Intifada. 

For PLO kan der ikke være nogen anden "gud" end "allah". Der kan ikke eksistere en Jødisk stat i Mellemøsten, og alle Jøder skal underordne sig budskaberne fra Muhammed. Dette er grunden til den fortsatte Jihad mod staten Israel. 

Ideologien bag denne voldelige religiøse dagsorden findes i Koranen. Koranen nægter også, at Gud har en Søn, der er ligeså meget Gud som Ham selv. 

Det gør Islam til en fæstning for den kommende Antikrist - en lovløs mand, der vil tilbyde at opfylde den plan, der blev lagt i de dybeste dele af afgrunden: En total ødelæggelse af det Jødiske hjemland og udryddelse af al Bibelsk Kristendom. 

Vær vis. Afvis og afslør denne ondskab.
"dagens by 25-maj-25", en ny by at bede for hver dag. I dag har vi valgt:
Kolding

Koldings våben.pngKolding er en fjordby og købstad i Sydjylland og er med sine 58.021 indbyggere Danmarks 7. største by. Kolding er i dag hovedby i Kolding Kommune og hører under Region Syddanmark.

Byen er sandsynligvis opstået i sidste halvdel af 1100-tallet. I middelalderen blev byen ramt af flere krige og pest, hvilket bevirkede en tilbagegang i indbyggertal og handel, men siden slutningen af 1800-tallet har byen gennemgående haft fremgang og er i dag en driftig handels- og erhvervsby i Trekantområdet.

Pga. byens centrale placering i Danmark har handel og eksport gennem tiderne været betydende for byens udvikling og Kolding Å var i mange år toldgrænsen mellem Kongeriget og hertugdømmerne sydpå. Denne handel er først foregået via landevej og skib, og senere også via jernbanen.

Nord for Kolding Å ligger Slotsbanken med byens vartegn, kongeslottet Koldinghus, der blev bygget som kongerigets beskyttelse af den sydlige grænse. De kongeliges ophold på slottet, har været betydende for byen, da det kastede glans over byen og gav arbejde til indbyggerne. De mest betydende kongelige var nok Christian 3. og hans hustru Dronning Dorothea i 1500-talletChristian 4. i starten af 1600-tallet og Frederik 4. i starten af 1700-tallet.

Kolding ses første gang på skrift første gang i Kong Valdemars Jordebog fra 1231 og her benyttes navnet Kaldyng. Et segl på et brev fra bystyret i slutningen af 1200-tallet, har indskriften "SIGILLUM SANCTI KANVTI DE KALDING" og et andet segl fra 1421; "S'CIWITATIS IN KAALDYNG", men i begyndelsen af 1300-tallet vinder stavemåden Kolding/Colding dog frem og Kolding bliver senere den mest brugte.

Der har været fremført forskellige forklaringer på ordets betydning og stednavneforskerne mener i dag, at Kolding betyder “den kolde å".Navnet Kolding er afledt afadjektivet kald, kold, tilføjet endelsen ung med betydningen ‘det kolde vand eller den kolde å', som må hentyde til åen eller fjorden.

Hvis du har hjerte for at bede sammen med os for denne by, står vi flere sammen!
Hvis vi kunne se verden, som Gud ser den, ville vi også blive forelsket i den. Ørkenen ville blive som en oase og tiggerne som prinser og prinsesser. Overalt ville tomheden forsvinde og afdække en farverig verden af fantastiske muligheder og dyrebare skatte. En verden fyldt med sønner og døtre, som blot har brug for lidt hjælp til at finde hjem til deres farmand igen.
Peter Tinggaard